background Header image

Locaties

Suikerfabrieken Dinteloord, Vierverlaten en Anklam

Deze drie fabrieken verwerken de suikerbieten tot kristalsuiker gedurende de jaarlijkse bietencampagne van september tot eind januari. Suiker wordt naar de gewenste korrelgrootte gezeefd, daarna opgeslagen en aan afnemers geleverd in de gevraagde verpakkingsvorm. Zoals kilopakken, 25 kg zakken, big bags of in bulkwagens.

 

 

   
Suikerfabriek Dinteloord   Suikerfabriek Vierverlaten   Suikerfabriek Anklam

 


Specialiteitenfabriek Puttershoek

De fabriek in Puttershoek produceert de droge specialiteiten basterdsuiker en poedersuiker in zowel consumenten- als industriële verpakkingen. Daarnaast worden hier de kilopakken afgevuld en suikerklontjes gemaakt.

 


Specialiteitenfabriek Roosendaal

Deze fabriek produceert vloeibare specialiteiten zoals vloeibare suiker, vercosine, melado voor industriële toepassingen en consumentenstropen. 

 

DC Zijderlaan

Met het Distributiecentrum Zijderlaan beschikt Suiker Unie over een volledig gemechaniseerd en geautomatiseerd distributiecentrum op de locatie in Puttershoek. Het hoogbouwmagazijn heeft een oppervlakte van 6.500m³ en biedt ruimte aan zo’n 17.500 pallets. Het DC is door een tunnel verbonden met de specialiteitenfabriek, waar onder andere consumentenproducten worden verpakt.