background Header image

Uitdagende loopbaan bij Suiker Unie

Voor kandidaten met de juiste vooropleiding, ervaring en ambitie heeft Suiker Unie interessant werk met een uitstekend arbeidsvoorwaarden pakket. Onder andere binnen agrarische zaken, productie, techniek, marketing, sales, logistiek en financiën.  Wie door de sollicitatieprocedure komt, krijgt volop mogelijkheden voor een uitdagende loopbaan, met zelfstandig en afwisselend werk. Suiker Unie heeft de ontwikkeling van talent hoog in het vaandel staan. Kennis en vaardigheden kun je met opleiding en werkervaring doorlopend verdiepen en verbreden.
 

Wie past bij Suiker Unie?

Praktisch ingestelde professionals met een goede basisopleiding en een gezonde dosis ambitie. Het zijn ondernemende en resultaatgerichte teamspelers. MBO’ers, HBO’ers en academici. Denkers en doeners, generalisten en specialisten.

Wij waarderen initiatief. Onze stijl is nuchter, mede door onze agrarische wortels. Met beide benen op de grond, maar vooral ook met verbeeldingskracht. Daarbij zijn wij professionals en houden we van ons vak. Of dat nu agrarisch, productie, techniek, marketing & sales, logistiek of financiën is.