" Corporate Social Responsibility"
Stakeholder stewardship; ketenverantwoordelijkheid
- Opbouwen van een duurzame relatie met consumenten, door aanmoediging van een gevarieerd eetpatroon en een actieve leefstijl.
- Verlagen van ongevallenfrequentie (VCA) naar minder dan 10 in 2020.
- Minimaliseren van lokale milieuklachten tot maximaal 2 per jaar per productielocatie.
Sustainable sourcing & Agriculture; duurzame bietenteelt
- "18/100" in 2025
- Behalen van een gemiddelde opbrengst van 18 ton suiker per hectare suikerbieten.
- Inkoop van 100% Bonsucro (of gelijkwaardig) gecertificeerde rietsuiker.
- Vanaf 2018 zal 100% van de suikerbietentelers voldoen aan het niveau goud van SAI.
Environmental sustainability; milieu en maatschappij
- Reductie van de carbon footprint van suikerproductie met 40% in 2020 ten opzichte van 1990.
- Energiebesparing van 50% per ton suiker in 2020 ten opzichte van 1990