Heb jij een afgeronde commerciële-/administratieve hbo-opleiding. Ben je daarnaast klantgericht en service verlenend? Kortom staat de in- en externe klant voor jou op nummer één? Dan heeft Suiker Unie een uitdagende job voor je!  Binnen het Centraal Kantoor van Suiker Unie, met als standplaats Dinteloord, zijn wij op zoek naar een enthousiaste professional voor de functie van
 
                                                               Teamleider Customer Services Industrie
 
Wat ga je doen?
Als Teamleider Customer Services Industrie rapporteer je aan de Manager Sales Industrie. Je geeft leiding aan het Customer Service Team ter ondersteuning van een optimaal accountmanagement en daaraan verbonden activiteiten.  Dit vertaalt zich in de volgende kerntaken:
 Je geeft leiding aan en houdt toezicht op het verloop van de werkzaamheden binnen Customer Services en neemt deel aan het Marketing & Sales overleg.
 • Je verzamelt, bewerkt en slaat alle relevante informatie van accounts op. Voert het beheer over “prijzen en condities”. Beheert en rapporteert het kortingen-overzicht per klant/ concern alsmede de voortschrijdende verkoopprognoses en afzetgegevens per klant/ concern/ artikel.
 • Je coördineert en verzorgt externe conditie- en contractbevestigingen.
 • Je draagt zorg voor de afhandeling van offerte aanvragen.
 • Je bent eerste aanspreekpunt voor accountmanagement, ordermanagement, distributiecentra, e.d. en je onderhoudt contacten met accounts, o.a. ten aanzien van leveringen, prijzen, afspraken, vragen en klachten.
  Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt (intern accountmanager) voor de minder grote accounts.
 • Ondersteunt bij het verzamelen en interpreteren van marktinformatie (o.a. periodieke accountanalyses).
 • Neemt bij afwezigheid de werkzaamheden van de medewerker(s) customer services over.
 
Wat breng je mee?
 • Hbo-diploma (bij voorkeur in Commerciële/administratieve richting).
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.
 • Belangrijke competenties als; sterke leidinggevende skills, klant- en kwaliteitsgerichtheid. Je bent proactief en bent goed in het organiseren van het werk en het bewaken van de voortgang.
 • Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal.
 • Ervaring met SAP en Super Office is een duidelijke pré.
   
Wat krijg je ervoor terug?
Een afwisselende en uitdagende functie. We hebben een eigen CAO met een mooi totaalpakket aan arbeidsvoorwaarden. Onder andere een goed salaris € 2.487,13 - € 5.046,62 per maand (Indeling is afhankelijk van kennis en ervaring), een uitgebreide pensioensregeling, een 13e maand, 25 vakantiedagen en 23 ADV-dagen. 
 
Informatie?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Eveline Bavelaar, Manager Sales Industrie;
telefoon: 0165 52 52 29

Enthousiast geworden?
Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet via ons sollicitatieformulier ter attentie van Leoni van Leeuwen, Recruiter. Daarnaast kan ook informatie worden ingewonnen m.b.t. de procedure bij Leoni van Leeuwen, Recruiter, telefoon 06-10919846 (Tevens via Whatsapp bereikbaar).

Let op: Acquisitie niet gewenst!