Heb je recentelijk je universitaire studie succesvol afgerond en ben je op zoek naar een eerste uitdaging? Hou je van afwisseling, uitdaging en werken in een innovatieve omgeving waarin de mens centraal staat? Wellicht is deze vacature dan perfect voor jou! Wij zijn op zoek naar een:
 
                                                                                        Trainee
 
Wat doen wij?
Suiker Unie ontwikkelt, produceert en vermarkt suiker en suikerspecialiteiten. Onze fabrieken voor de productie van suiker in Dinteloord, Vierverlaten en Anklam (Noordoost-Duitsland) behoren tot de modernste van de wereld. Net als de fabrieken in Puttershoek en Roosendaal die droge- en vloeibare suikerspecialiteiten produceren (Hierbij kan je denken aan stroop, poedersuiker, chocoladesaus e.d.). Het hoofdkantoor staat in Dinteloord.
 
Suiker Unie is onderdeel van Royal Cosun. Dit internationale concern ontwikkelt, produceert en vermarkt natuurlijke voedingsmiddelen en – ingrediënten. Royal Cosun is een coöperatie van ongeveer 9.000 telers. Het concern realiseert een jaaromzet van ongeveer 2,1 miljard euro en heeft bijna 4.000 medewerkers in dienst.  
 
Wat ga jij doen?
Als trainee ga je gedurende een periode van 2 jaar een twee a drietal verschillende uitdagingen aan op verschillende afdelingen. Uiteraard wordt hierbij gekeken naar je persoonlijke voorkeuren en interesses. Je kan hierbij denken aan werkzaamheden op het gebied van Finance & Control, Research & Development, Personeel & Organisatie, Agrarische Zaken, Commercie etc. Maar ook bijvoorbeeld binnen de Techniek en Productie.
 
Je komt terecht in een team van in totaal 5 trainees. Iedere trainee heeft zijn/ haar eigen werkzaamheden, maar regelmatig voer je ook een project in teamverband uit. Ook heb je op reguliere basis contactmomenten met de overige trainees en je persoonlijke coach.
 
Wat neem je mee?
  • Een afgeronde universitaire opleiding
  • Maximaal 2 jaar aan werkervaring
  • Een flinke dosis enthousiasme, zelfstandigheid en ambitie
 
Wat maakt het werken bij Suiker Unie nou zo ontzettend leuk?
  • Een informele werksfeer met leuke collega’s, waarin de mens centraal staat.
  • De focus op innovatie waarbij je te maken krijgt met de nieuwste ontwikkelingen
  • We werken met het eigen CAO Suiker Unie wat een mooi totaalpakket biedt aan arbeidsvoorwaarden. Zo kan gedacht worden aan o.a. een goed salaris (€2.779,75 - €3.093,37 afhankelijk van kennis en ervaring) en pensioensregeling, een 13e maand, 25 vakantiedagen en 23 ADV-dagen, CAO a la carte, spaarplan, tegemoetkoming in zorgverzekering etc.
 
Informatie en sollicitatie:
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij Leoni van Leeuwen, Recruiter, tel. 06-10919846 (tevens bereikbaar via Whatsapp)

Enthousiast over de functie?
Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet via onze sollicitatiepagina t.a.v. Leoni van Leeuwen, Recruiter.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.