Werken bij Suiker Unie

Werken bij Suiker Unie is werken bij een bedrijf dat de ambitie heeft om ’s werelds groenste bietenverwerker van Europa te zijn. Dagelijks zet Suiker Unie zich hiervoor in, waarbij het maximaal verwaarden van de suikerbiet centraal staat. Deze missie willen we graag delen met nieuwe medewerkers. Suiker Unie biedt dan ook een breed scala aan vacatures binnen diverse afdelingen aan. Van agrarische zaken, productie, techniek, marketing, sales, logistiek tot de afdeling financiën. Suiker Unie biedt veel mogelijkheden om je carrière te starten of juist een boost te geven.

Alle functies bij Suiker Unie kenmerken zich door veelzijdigheid en een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Suiker Unie biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een open werksfeer en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers vormen de ruggengraat van onze onderneming. We zijn dan ook trots dat men graag bij ons wil werken.

Ervaring van medewerkers:

Carrière
Opleidingen
Stage / afstuderen
Vacatures

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.