Uitdagende loopbaan

Voor kandidaten met de juiste vooropleiding, ervaring en ambitie heeft Suiker Unie interessante baanmogelijkheden binnen verschillende afdelingen met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Wie door de sollicitatieprocedure komt, krijgt volop mogelijkheden voor een uitdagende loopbaan, met zelfstandig en afwisselend werk. Suiker Unie heeft de ontwikkeling van talent hoog in het vaandel staan. Daarom biedt Suiker Unie talent de mogelijkheid om zich middels opleidingen, kennis en ervaring continu te verdiepen en te verbreden.

Pas jij bij Suiker Unie?

Ben jij een praktisch ingestelde professional met een goede basisopleiding en een gezonde dosis ambitie? Ben jij een ondernemende en resultaatgerichte teamplayer? Heb je een MBO, HBO of universitaire opleiding? Dan sluit je aan bij ons profiel. Suiker Unie zoekt namelijk: denkers en doeners, generalisten en specialisten.

Wij waarderen initiatief. Onze stijl is nuchter, mede door onze agrarische wortels. Met beide benen op de grond, maar vooral ook met verbeeldingskracht. Daarbij zijn wij professionals en hebben we passie voor ons vak.

Professionele en betrokken werkgever
's Werelds groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker van Europa worden, dat kan Suiker Unie alleen verwezenlijken als we onze medewerkers in staat stellen om maximaal te presteren. We faciliteren hen dan ook op velerlei en uiteenlopende manieren. Daarmee willen we niet alleen een professionele maar ook betrokken werkgever zijn. Hoe we dat doen? Lees onderstaande voorbeelden voor meer informatie.

TPM
Neem het langjarige verbeterprogramma TPM. Dit draagt bij aan efficiënt werken met zo min mogelijk verspilling. Maar TPM geeft medewerkers ook meer verantwoordelijkheid en ontplooiingskansen. Het bevordert de teamgeest en maakt het werk steeds leuker.

Veiligheid
Veiligheid tenslotte is voor Suiker Unie een vanzelfsprekende voorwaarde om te kunnen presteren. Een voorwaarde waar we talrijke, soms verstrekkende maatregelen voor nemen. We werken veilig of we werken niet, verwoordt een breed gedragen veiligheidsbesef op de werkvloer.

TPM           Veiligheid centraal           Traineeship

Opleidingen
Stage / afstuderen
Vacatures

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.