De kans om je breed te ontwikkelen

Zoek jij een uitdagende startersfunctie waarbij je je breed kunt oriënteren en ontwikkelen? En heb je net jouw master afgerond en niet meer dan twee jaar werkervaring? Dan biedt Suiker Unie je een uitgelezen kans met een traineeship. De traineeships zijn in allerlei richtingen te volbrengen: technisch, technologisch, bedrijfseconomisch, commercieel, bedrijfskundig, agrarisch en nog veel meer.

 

De kans om je breed te ontwikkelen

Als trainee krijg je een arbeidscontract voor twee jaar. In die periode werk je (achtereenvolgens) op meerdere afdelingen. Daar verricht je onder meer onderzoek, vervul je concrete opdrachten en draai je mee in zinvolle projecten. Zo doe je supersnel ervaring op en maak je kennis met meerdere facetten van ons bedrijf en jouw vakgebied. Bovendien ontdek je wat je het leukst vindt.
 
Dankzij een traineeship kunnen jij en Suiker Unie elkaar goed leren kennen. Mogelijk leidt dit tot een reguliere functie en doorgroei mogelijkheden. 

Bekijk hier het interview met Jan Pieter van der Weg, trainee bij Suiker Unie

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.