Inspirerende en interessante stages

Suiker Unie heeft belang bij de instroom van talent. Daarom investeren we graag in de ontwikkeling van stagiaires en afstudeerders. Zo’n dertig tot veertig studenten gaan bij ons jaarlijks aan de slag. Zij krijgen altijd opdrachten waar we echt behoefte aan hebben, die waardevol zijn voor ons bedrijf. Dat maakt het extra leuk, interessant en inspirerend om bij Suiker Unie stage te lopen of af te studeren.

Studenten MBO, HBO of WO zijn bij ons welkom. Niet alleen in de procestechniek en techniek, maar ook bij commercie, R&D, P&O, F&C en de agrarische dienst. Ze lopen mee in de praktijk, waar ze leren hoe het werkt. Bovendien krijgen ze aansprekende opdrachten die zowel nauw aansluiten op hun opleiding als daadwerkelijk iets toevoegen aan onze organisatie.

Suiker Unie is ervan overtuigd dat nieuwe kennis en een kritische, frisse blik van stagiaires en afstudeerders in combinatie met de jarenlange ervaring van onze medewerkers tot nog betere resultaten leidt. Niet zelden is een stage een opstap naar een baan bij Suiker Unie.

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Vul dan ons aanvraagformulier in. Geef (naast je cv) in een bijlage aan:

  • Wat je motivatie is om bij Suiker Unie stage te lopen of af te studeren? In welke afdeling binnen Suiker Unie je geïnteresseerd bent,
  • De duur en periode van je stage of opdracht,
  • Achtergrondinformatie over welke opleiding je volgt en in welk leerjaar van de opleiding je zit.

Daarnaast kan je ook direct reageren op onderstaande concrete stages:

 

Zoek je een stage of afstudeeropdracht? Vul dan ons aanvraagformulier in. Geef (naast je cv) in een bijlage aan:

  • Waarom je bij ons stage wilt lopen of wilt afstuderen,
  • Voor welke afdeling je belangstelling hebt,
  • De duur en periode van je stage of opdracht,
  • Informatie over je opleiding.

Open stage sollicitatie

Carrière
Opleidingen
Vacatures

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.