Stage Employer Branding

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage met veel vrijheid op het gebied van HR en volg jij een hbo-opleiding richting Human Resource Management? Ben jij ontzettend creatief, denk jij out-of-the-box en ben je communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je als stagiair Employer Branding doen?

Wat ga je doen?

 • Het meedenken over de gewenste vormgeving van onze Employer Branding strategie.
 • Het vervaardigen vacatures, advertenties en promotiemateriaal.
 • Het actief coördineren en genereren van content op onze social media platforms.
 • Het leveren van een actieve bijdrage aan recruitmentevenementen en activiteiten (Intern en extern).
 • Research & Analytics van onze wervingscampagnes.
 • Ondersteuning in recruitment activiteiten.

 
Hoe ziet een dag op je stage eruit?
Lastig om te zeggen! Geen dag zal hetzelfde zijn, laten we daarmee beginnen. Door de diversiteit in taken zal je jezelf niet snel vervelen.
 
Voor het opzetten van een Employer Branding strategie, spreek je diverse stakeholders. Op deze manier krijg je een goed beeld van de organisatie, de cultuur en de mensen die ons bedrijf maken. Uiteindelijk zal je deze informatie omzetten naar een Employer Branding strategie. Hier zullen diverse taken uitrollen zoals omschreven. Daarnaast ondersteun je in diverse recruitment activiteiten.
 
Wat neem je mee?

 • Kennis op het gebied van HR (Door het volgen van een hbo-opleiding richting Human Resource Management).
 • Een behoorlijke dosis aan enthousiasme, creativiteit en communicatieve skills. Ook verwachten we een proactieve instelling, kritische blik en een hands-on mentaliteit.
 • Daarnaast ben je een “people person” die gemakkelijk in de huid van de medewerker en sollicitant kruipt. Figuurlijk dan uiteraard.
 • Kennis van de Social media (O.a. LinkedIn, Facebook, Instagram etc.).


Wat bieden we jou?

 • Een leuk team van 17 HR collega’s. En uiteraard nog vele andere leuke collega’s van andere afdelingen en locaties.
 • Een stagevergoeding tussen de €445,- en €505,- bruto per maand (Afhankelijk van je leerjaar).
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie.


Suiker Unie als organisatie:

Suiker Unie draait volledig om de suikerbiet, een natuurproduct. Suiker Unie is een bedrijf dat zich daarom ook altijd verantwoordelijk heeft gevoeld voor het omgaan met natuur en milieu, mensen en de samenleving, met oog voor de generaties na ons. We zijn in de kern al jaren bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) als coöperatie van bietentelers. Bij ons primaire proces, de productie van suiker, gaan economie, sociale verantwoordelijkheid en zorg voor het milieu hand in hand. Onze klanten en consumenten kunnen vertrouwen op eerlijke, veilige en duurzame producten.
 
Suiker Unie bouwt op haar medewerkers. Gemotiveerd en goed opgeleid vormen ze de ruggengraat van onze onderneming. We zijn dan ook trots dat ze graag bij ons willen werken en lang in dienst blijven. Zo lag het gemiddeld aantal dienstjaren in 2018 20,4 jaar. Zoals we binnen Suiker Unie zeggen: Suiker plakt!
 
Enthousiast? 
Herken jij je in het profiel? En lijkt je deze stageopdracht interessant? Stuur dan direct je CV en motivatie via ons sollicitatieformulier, ter attentie van Leoni van Leeuwen (Recruiter). Of bel voor meer informatie naar 06-10919846 (Ook via Whatsapp bereikbaar).

Solliciteer