Inspirerende en interessante stages

Suiker Unie heeft belang bij de instroom van talent. Daarom investeren we graag in de ontwikkeling van stagiaires en afstudeerders. Zo’n dertig tot veertig studenten gaan bij ons jaarlijks aan de slag. Zij krijgen altijd opdrachten waar we echt behoefte aan hebben, die waardevol zijn voor ons bedrijf. Dat maakt het extra leuk, interessant en inspirerend om bij Suiker Unie stage te lopen of af te studeren.

Studenten MBO, HBO of WO zijn bij ons welkom. Niet alleen in de procestechniek en techniek, maar ook bij commercie, R&D, P&O, F&C en de agrarische dienst. Ze lopen mee in de praktijk, waar ze leren hoe het werkt. Bovendien krijgen ze aansprekende opdrachten die zowel nauw aansluiten op hun opleiding als daadwerkelijk iets toevoegen aan onze organisatie.

Suiker Unie is ervan overtuigd dat nieuwe kennis en een kritische, frisse blik van stagiaires en afstudeerders in combinatie met de jarenlange ervaring van onze medewerkers tot nog betere resultaten leidt. Niet zelden is een stage een opstap naar een baan bij Suiker Unie.

Momenteel hebben wij onderstaande stages beschikbaar:

 

Danique Verlaek, Stagiair Packaging

Zoek je een stage of afstudeeropdracht die er niet bij staat? Vul dan ons aanvraagformulier in. Geef (naast je cv) in je motivatiebrief aan:

  • Waarom je bij ons stage wilt lopen of wilt afstuderen,
  • De duur en periode van je stage of opdracht,
  • Informatie over je opleiding en interessegebied.

Open stage sollicitatie

Carrière
Opleidingen
Vacatures
Aan het werk