Basiskenmerken vloeibare suiker:

  • Suiker is opgelost, gefiltreerd en gepasteuriseerd en is licht stroperig.
  • Kan direct in uw proces worden ingezet (makkelijk verpompbaar bij kamertemperatuur).
  • Kleur en microbiologisch stabiel door demineralisatie, ontkleuring en UV-behandeling.
  Vloeibare suiker
° Brix 67
Invertsuiker (%) Max. 2
Sacharose (%) Min. 65
Kleur (IE) Max. 10

 

Functionaliteit bij toepassing

 

Efficiency

Productiviteitsverhoging

Glashelder

Constante kwaliteit

Sauzen en salades

●

 

 

●

Bier

●

●

 

●

Kleurloze likeuren

 

●

●

●

(Fris) Dranken

●

●

●

●

Conserven

●

 

 

●

Farma

●

 

 

●

MENU

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer je op 'doorgaan' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.