Basiskenmerken vloeibare suiker:
- Suiker is opgelost, gefiltreerd en gepasteuriseerd en is licht stroperig.
- Kan direct in uw proces worden ingezet (makkelijk verpompbaar bij kamertemperatuur).
- Kleur en microbiologisch stabiel door demineralisatie, ontkleuring en UV-behandeling.
Vloeibare suiker | |
° Brix | 67 |
Invertsuiker (%) | Max. 2 |
Sacharose (%) | Min. 65 |
Kleur (IE) | Max. 10 |
Functionaliteit bij toepassing
|
Efficiency |
Productiviteitsverhoging |
Glashelder |
Constante kwaliteit |
Sauzen en salades |
â— |
|
|
â— |
Bier |
â— |
â— |
|
â— |
Kleurloze likeuren |
|
â— |
â— |
â— |
(Fris) Dranken |
â— |
â— |
â— |
â— |
Conserven |
â— |
|
|
â— |
Farma |
â— |
|
|
â— |